Tonhalkrém



Hozzávalók:

1 db 185 grammos tonhal konzerv

1 kis fej hagyma

5 dkg vaj, vagy vajkrém

1 ek. mustár

1 ek. majonéz

2 főtt tojás



Elkészítés:

A tonhalat lecsepegtetem, villával szétnyomkodom, felaprítom a hagymát jó apróra, lereszelem a főtt tojásokat. Ezután összekeverem a többi hozzávalóval és már kész is van. Állagát tekintve jól kenhető kell legyen, amennyiben nem áll jól össze, tegyünk hozzá még vajat. Jó ha fogyasztás előtt van időnk a hűtőben állni hagyni kb. egy órát.


Személyes megjegyzés: A gyerekeim a legnagyobb kritikusaim a főztömet illetően, mert eléggé válogatósak, ha valami nem tetszetős a szemüknek, vagy ismeretlen, akkor nagyon nem lehet őket meggyőzni.  Kellemesen csalódtam ezzel a szendvicskrémmel, mert nagyon ízlik nekik. J  Hétvégenként gyakran készítem ezt reggelire.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése