Hozzávalók:
30 dkg babapiskóta,
2 tasak vaníliás pudingpor,
30 dkg eper,
10 dkg porcukor,
7 dl tej
Elkészítés:
Elkészítjük a pudingot a tasakon levő leírás szerint. Megvárjuk amíg kihűl. Félreteszünk egy pár darab epret a díszítéshez, a többit összeturmixoljuk a porcukorral együtt, majd összevegyítjük a pudinggal. Azért kell kevesebb tejet használni, mint a szokásos mennyiség, mert az eper felhígítja a pudingot.
A tortaforma aljába lerakunk egy sor piskótát, majd rákenünk egy adag krémet. Addig ismételjük amíg a tortaforma megtelik. A tetejét eperrel díszítjük. Fogyasztás előtt pár órával ajánlott elkészíteni és hűtőben tárolni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése